Броят на починалите от COVID-19 в вероятно е значително по-голям,

...
Броят на починалите от COVID-19 в вероятно е значително по-голям,
Коментари Харесай

Жертвите на коронавируса в Италия са повече от съобщаваните, сочи проучване

Броят на умрелите от COVID-19 в евентуално е доста по-голям, в сравнение с се оповестява. Това съобщи през днешния ден в разбор Националният статистически институт, акцентирайки хиляди смъртни случаи, които публично не се приписват на ковид, съобщи Ройтерс.
Във втория си отчет за въздействието на епидемията върху смъртността в Италия ИСТАТ съобщи, че от февруари до края на ноември е имало с съвсем 84 000 повече смъртни случая, в сравнение с е бил междинният брой през предходните пет години. Здравното министерство и службата за гражданска отбрана публично са записали 57 647 от тези " несъразмерни смъртни случаи " - или 69 % - като породени от ковид. След завършването на изследването Италия е траяла да регистрира стотици умряли от ковид дневно, написа.
 Почина италианец, който 250 следващи дни е давал позитивен за COVID-19 тест Почина италианец, който 250 следващи дни е давал позитивен за COVID-19 тест
В болничното заведение „ Сан Мартино ” в Генуа умря пациент, който в продължение на 250 дни непрестанно е давал позитивен тест за к...
По публични данни към днешна дата техният брой е достигнал над 73 600, което подрежда Италия преди всичко в Европа по този индикатор и на пето в света. В отчета на ИСТАТ, направен дружно с Националния институт по опазване на здравето, се споделя, че не е допустимо да се направи умозаключение, че несъразмерната смъртност се дължи на COVID-19, заради методологически въпроси и компликации при определянето на точната причина за гибелта. Според изследването обаче времевата наклонност на несъразмерната смъртност тясно следва пътя на пандемията.
През пролетта се е следило внезапно нарастване на смъртните случаи в северните италиански области, последвано от затихване през лятото, когато като цяло смъртността се е върнала към нормалното равнище, а от октомври е имало ново ускорено повишаване по време на така наречен втора вълна на заразявания с ковид. През тази втора вълна както публично регистрираният брой умряли от COVID-19, по този начин и цялостният брой несъразмерни смъртни случаи са били по-равномерно разпределени на територията на Италия, въпреки въпреки всичко да са били по-силно изразени на север.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР