Броят на международните туристически пътувания ще се понижи с 60%

...
Броят на международните туристически пътувания ще се понижи с 60%
Коментари Харесай

До 80% ще е сривът в международния туризъм през 2020 г.

Броят на интернационалните туристически пътувания ще се намали с 60% до 80% през 2020 година поради пандемията на ковид, заяви Световната организация по туризъм, към Организация на обединените нации в четвъртък, като преразгледа предходната си прогноза.

Широко публикуваните ограничавания за пътешестване и затварянето на летищата и държавните граници сложи интернационалния туризъм в най-тежката рецесия до момента, съгласно Организацията на обединените народи.

През първите три месеца на годината туристите понижават с 22%, като Азия и Европа претърпяха максимален спад, съгласно данни на организацията.

" Светът е изправен пред невиждана здравна и икономическа рецесия. Туризмът е обиден мощно, като милиони работни места са изложени на риск в един от най-трудоемките браншове на стопанската система ", сподели генералният секретар на организацията по туризъм Зураб Полокакашвили.Aвиoĸoмпaниитe ca пocтpaдaли нaй-мнoгo, така ĸaтo пoвeчeтo caмoлeти ca зaзeмeни, нo xoтeлиepитe, ĸpyизнитe oпepaтopи и тypoпepaтopитe cъщo ca в тeжĸo пoлoжeниe. Cтeпeнтa нa cпaдoвeтe нa мeждyнapoдния тypизъм щe зaвиcи oт тoвa ĸoлĸo бъpзo ce oтвapят oтнoвo мeждyнapoднитe гpaници.

 

Цялата публикация ТУК

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР