Броят на жителите на югозападна , които са получили заповед

...
Броят на жителите на югозападна , които са получили заповед
Коментари Харесай

400 хил. души в Япония се евакуират заради опасност от свлачища

Броят на жителите на югозападна , които са получили заповед за евакуация от локалните управляващи във връзка със опасността от свлачища заради значителни дъждове, доближи 382 хиляди, заяви NHK.

Най-голям брой такива вести са изпратени до 244 хиляди поданици на префектура Нагасаки. Властите също разпоредиха евакуацията на популацията в редица региони в префектурите Сага, Кагошима и Кумамото, добавя организация Фокус. 
 Япония уважи паметта на жертвите на атомната бомбардировка над Нагасаки Япония уважи паметта на жертвите на атомната бомбардировка над Нагасаки
Жителите на Япония резервираха минута безмълвие в памет на жертвите на атомната бомбардировка над Нагасаки, осъществена преди 76 години от Съ...

Отбелязва се, че изобилните превалявания могат да продължат в Кумамото до края на събота. В някои области на префектурата се чакат превалявания до 300 мм дневно.

По-рано беше обявено за 26,6 хиляди поданици на Кумамото, на които беше подредено да изоставен домовете си заради рискови метеорологични условия.

Снимка: списък

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР