Броят на хората, страдащи от , се е увеличил по

...
Броят на хората, страдащи от , се е увеличил по
Коментари Харесай

COVID-19 води до безсъние

Броят на хората, страдащи от, се е нараснал по време на пандемията и е повишен като лавина, съобщи президентът на Руското общество на сомнолозите Роман Бузунов.
„ Съобщенията за бодърствуване след до септември се повишиха, а по-късно набъбнаха като лавина, а в този момент, през март 2021 година, 3-4 хиляди случаи на месец са директно характерни - бодърствуване след ковид. Тоест, честотата на безсънието несъмнено е повишена доста “, сподели Бузунов за „ Руссия Севодня “ във връзка, отбелязван на 19 март.
 Китайските специалисти от задачата на СЗО: Крайно едва евентуално е вирусът да е изминал от лаборатория Китайските специалисти от задачата на СЗО: Крайно едва евентуално е вирусът да е изминал от лаборатория
Китайските учени няма към този момент да преглеждат версията, че коронавирусът е изминал от лаборатория в град Ухан, до момента в който не получат нови потвър...
Според него самият ковид е тежък психически стрес и може да докара до тревога, меланхолия и бодърствуване. Дебатът за това дали коронавирусът поврежда центровете, регулиращи съня, към момента продължава, означи специалистът. Все още не е потвърдено директното въздействие на вируса върху тях.
Има доста повече хора, които не са били заболели от ковид, само че все пак имат бодърствуване, в това число заради стрес в резултат на „ токсичния информативен облак “, добави Бузунов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР