Броят на големите американски компании, пропуснали крайните срокове за подаване

...
Броят на големите американски компании, пропуснали крайните срокове за подаване
Коментари Харесай

Инвеститорите останаха на тъмно, след като американските компании не успяха да подадат документи навреме

Броят на огромните американски компании, пропуснали крайните периоди за подаване на годишните си доклади, се усили внезапно тази година, оставяйки вложителите на мрачно, до момента в който ръководителите и техните инспектори се борят със счетоводството проблеми и недостатъци в техния финансов надзор.

Годишната експедитивност за сключване на финансови доклади тази седмица разкри проблеми в компании, вариращи от химическия колос Chemours до производителя на играчки Mattel.

Chemours, производителят на Teflon, пусна своя основен изпълнителен шеф и двама най-високопоставени финансови ръководители в административен отпуск в четвъртък, до момента в който проверява финансови практики, които може да са повлияли на бонусите на ръководителите.

Групата за селскостопански артикули Archer Daniels Midland, която сложи неговият основен финансов шеф в отпуск през януари, до момента в който разследваше счетоводните практики в своя бизнес с хранителни съставки, сподели в петък, че може да отнеме още две седмици, с цел да край...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР