Броят на децата в детските градини и ясли в Бургас

...
Броят на децата в детските градини и ясли в Бургас
Коментари Харесай

Броят на децата в детските градини и ясли в Бургас ще бъде редуциран

Броят на децата в детските градини и ясли в Бургас ще бъде сведен. Мярката ще бъде въведена след случая, при който учителки бяха снимани да  малтретират деца. А съгласно родители и преподаватели, в някои детски заведения има прекомерно доста деца. 
С новопостроените заведения и откритите филиали към тях места ще има за всички,  категорична  бе Веселина Тералова , шеф " Образование и демографски въпроси " в община Бургас.Тази година с оповестеният банкет, с който ще започва първият работен ден на месец април, ние ще сложим най-много цялостният емос на групите в първа възрастова група, говоря  24 деца, 18 или 20 за детска ясла. Родителите би трябвало да прегледат опциите, които имат, сподели Тералова и добави, че до момента в който станалата скандално известна градина " Брезичка " има повече деца, то в прилежащите има и свободни места.
Детска градина " Райна княгиня " е единствено на 10 метра разстояние, една улица ги дели. Тя също е актуализирана. Всички желаеха в " Брезичка ".И в останалите детски градини в комплекс " Славейков " има места, показаха от администрацията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР