Брониран, с три локомотива, антени на покрива и специален вагон

...
Брониран, с три локомотива, антени на покрива и специален вагон
Коментари Харесай

Путин се движи само със своя уникален влак за десетки милиони евро - брониран и с кабинет

Брониран, с три локомотива, антени на покрива и специфичен вагон със спалня и кабинет за Путин. Това е тайният трен на съветския президент. Според специалисти той коства към 12,5 милиона евро.

От началото на войната с Украйна Путин е почнал да употребява само и единствено влакове вместо самолети, с цел да избегне допустимо следене на полетите си, защото е доста по-трудно да се наблюдават влакове. Разписанието на персоналната му железница се поправя съгласно проектите на съветския държавен глава, с цел да може влакът му да се движи с оптималната скорост, без прекъсвания, а маршрутите са известни единствено на шепа доверени хора.

Владимир Путин употребява особено създаден за него брониран трен за формалните си пътувания, а до резиденциите му се твърди, че е прокарана секретна железопътна мрежа, в това число гари, написа задграничната проверяващата медия „ Проект “.

Според тях една такава загадка гара и няколко жп линии са издигнати и на територията на националния парк „ Валдай “ в северозападната Новгородска област, наоколо до намиращата се там президентска резиденция. Гарата била открита от репортери на „ Проект “ през есента на предходната година. Тя разполага с хеликоптерна площадка и до нея водят железопътни линии, построени през 2019 година На сателитни фотоси е показана и хипотетична гара, издигната през 2015 година в Ново Огарьово, Московска област, на към 400 метра от резиденцията на Путин. Според публикацията тази гара е скрита зад висока ограда, върху която през 10 метра са сложени охранителни камери.

„ Проект “ написа още, че през 2017 година до резиденцията на съветския президент „ Бочаров бързей “ в черноморския курорт Сочи се е появил перон и нова жп линия, която също е била скрита с ограда от жп линиите, по които върви градската железница.

Смята се, че Владимир Путин почнал да употребява творби за него трен през 2015 година чак през втората половина на 2021 година, когато страната му към този момент се подготвяла да нахлуе в Украйна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР