Брони Джеймс, син на легендарния играч от Националната баскетболна асоциация

...
Брони Джеймс, син на легендарния играч от Националната баскетболна асоциация
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс тръпне в очакване, синът му ще участва в драфта на НБА

Брони Джеймс, наследник на именития състезател от Националната баскетболна асоциация ЛеБрон Джеймс, разгласи, че ще взе участие в драфта на НБА през тази година, като в същото време резервира колежанските си права, по-малко от година след претърпян сърдечен арест.

19-годишният гард претърпя случая по време на подготовка с тима на Университета на Южна Калифорния (USC). Той беше приет в болница и настанен в интензивно поделение, преди да бъде изписан три дни по-късно. Брони Джеймс получи зелена светлина да се причисли още веднъж към отбора си четири месеца по-късно.

" Имах година на възходи и спадове, само че всичко това способства за развиването ми като мъж, студент и състезател ", сподели Брони в обява в профила си в обществената мрежа Инстаграм и добави: " Взех решение да се включа в драфта на НБА. "

Неговият татко ЛеБрон Джеймс, който играе за Лос Анджелис Лейкърс и е считан за един от най-великите баскетболисти на всички времена, преди време съобщи интерес един ден да играе дружно със сина си в НБА.

39-годишният играч е четирикратен първенец в НБА, а през предишния месец стана първият състезател в лигата, отбелязал 40 000 точки в кариерата си.
 Везенков осъществя 6 точки при трагична загуба на Сакраменто
Везенков осъществя 6 точки при трагична загуба на Сакраменто

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР