Броени минути остават до мига, който всички любители на тениса

...
Броени минути остават до мига, който всички любители на тениса
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Очаквайте Димитров - Гофен в мач за историята

Броени минути остават до мига, който всички фенове на тениса чакат с неспокойствие. Броени минути остават до мига, за който цяла България тръпне.

Велико! Гришо е на край в Лондон

Григор Димитров към този момент е №3 в света

Родната горделивост Григор Димитров излиза на край на един от най-силните шампионати през годината. Освен че първата ни ракета си завоюва място измежду най-хубавите осем за 2017-а, той ще се бори и за купата от Мастърса в Лондон.

Григор преди финала: Човек би трябвало да се бори с демоните си

Колкото и суперлативи да изкажем за Григор, те все ще са малко. 26-годишният хасковлия дебютира в Лондон и не позволи нито една загуба, осигурявайки си място на финала, където го чака наплашеният Давид Гофен.

Гришо към този момент съумя да се оправи с белгийския си противник с 6:0, 6:2 в мач от група "Пийт Сампрас " на конкуренцията. Разбира се, залогът е огромен и Гофен няма да развее белия байрак току-тъй.

DIEMA излъчва огромния край Димитров - Гофен

В общо осем дуела сред 2010 и 2017 година Димитров има седем победи против белгийския си съперник.

Цели четири от тези осем мача се организираха през тази година. Григор надви на Аустрелиън Оупън, на финала на шампионата в София, както и в първата среща сред двамата в британската столица, а белгиецът взе непълен реванш с триумф в Ротердам.

България тръпне за огромния момент на Григор

Едно е несъмнено, този дуел ще бъде героичен и ще влезе в историята. А Григор, към този момент го стори, той е номер 3 в ранглистата и по този метод се изравни с легендата в българския женски тенис Мануела Малеева.

А за всички фенове пред екраните, които желаят да станат част от този исторически момент в историята на българския тенис, не пропускайте да гледате директно конфликта от 20:00 часа по DIEMA, взаимно с Mtel Sport 1. За вас Gong.bg също ще наблюдава онлайн дуела.

It all comes down to this...@GrigorDimitrov vs @David__Goffin

Who do you think will be crowned the 2017 #NittoATPFinals champion? pic.twitter.com/pA7OLYoysl
— Tennis TV (@TennisTV) November 19, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР