Броени дни след началото на Зимната олимпиада в Пекин през

...
Броени дни след началото на Зимната олимпиада в Пекин през
Коментари Харесай

Курортът Мальовица става столица на зимните спортове за деца и юноши

Броени дни след началото на Зимната олимпиада в Пекин през февруари курортът Мальовица ще стане българска столица на зимните спортове.

На ски пистите на Мальовица ще бъде извършен следващ кръг от Държавен състезателен календар на Българска федерация по ски. На 7 февруари и 8 февруари девойки и момчета във възрастовите групи до 8 години, до 13 години и до 15 години ще вземат присъединяване в Държавно състезание по ски. Участниците ще мерят уменията си със своите връстници в дисциплините Слалом и Гигантски слалом.

„ Многократно курортен комплекс Мальовица е бил хазаин на надпревари, само че се веселя, че с всяка година съумяваме да предоставим все по-добри условия в курорта, както за скиорите, по този начин и във връзка с опциите за настаняване. Преди началото на ски сезона успяхме да създадем доста усъвършенствания по ски оборудванията, най-голямото от тях е инсталирано5о осветяване. Инвестирахме обилни средства и в ремонта на хотел Мальовица. Централната планинска школа също е с нов образ. “ сподели Янко Аврамов от Мальовица.

През месец март курортът Мальовица ще одобри още едно съревнование, проведено от състезателен клуб „ Бороборд – Самоков “ с участници от всички възрасти.

„ Каним всички фенове на белите спортове да дойдат и персонално да следят надпреварите! Гарантираме Ви доста сняг, чудесно обработени писти и доста позитивни страсти, които да Ви заредят! “ сподели Янко Аврамов.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР