Броени дни след като беше оповестено, че 25-ият филм от

...
Броени дни след като беше оповестено, че 25-ият филм от
Коментари Харесай

Кой е най-добрият Джеймс Бонд през годините?

Броени дни откакто беше оповестено, че 25-ият филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд ще излезе на екран през ноември 2019 година, английско изследване откри кой е обичаният артист на нацията, превъплъщавал се в облика на фамозния сътрудник 007, написа в. " Дейли експрес ".

Следващият Бонд ще бъде по екраните през 2019-а

Филмовата поредност за Джеймс Бонд е най-дългата в историята на киното. За над 55 години в облика на тайния сътрудник са се превъплъщавали актьорите Шон Конъри, Джон Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и Даниъл Крейг.
As Male-Bonding winds down, we rank all the James Bond actors. Who's your favorite? https://t.co/GdAu3jUAGh pic.twitter.com/NkmkOTGqPC
— MHM Podcast Network (@MHMPodNetwork) July 7, 2017 След като беше оповестено по кое време фамозният разузнавач ще се завърне на огромния екран, без да се обясни дали най-новият Бонд, Даниъл Крейг, ще се превъплъти в облика за пети път, във Англия бе направено допитване за да откри кой е пожеланият екранен сътрудник 007 на нацията.

Резултатите от анкетата на YouGov, обхванала близо 3600 души, демонстрират, че обичаният Джеймс Бонд на британците продължава да е първият артист, изиграл ролята - Шон Конъри. За него са дали своят вот 27 % от участниците в допитването.

Следват Даниъл Крейг с 18 %, Роджър Мур (13 процента), Пиърс Броснан (7 процента) и Тимъти Далтън (2 процента). " Бедният " Джордж Лейзънби, играл Джеймс Бонд единствено в един филм, не е получил нито един глас.
James Bond actors ranked: Who wore the tux best?

We've got a licence to judge...https://t.co/FsBcLuzgiS pic.twitter.com/yT1Yoi2aMm
— Digital Spy (@digitalspy) June 24, 2017 Междувременно изданието заяви, базирайки се на поискали анонимност източници, представени от " Ню Йорк таймс ", че завръщането на Крейг в ролята на сътрудник 007 е " несъмнено ". " Бийте барабаните: Даниъл Крейг ще играе Джеймс Бонд най-малко в още един филм. Работата е опечена ", настояват неназованите източници.

Крейг носеше изтупаните костюми на сътрудник 007 в четирите последни кино лентата от поредицата. Дали той ще се превъплъти за пети път в облика обаче остава мистерия. По тематиката се изговори доста, откакто през 2015 година артистът съобщи, че по-скоро ще си отреже ръцете, в сравнение с да играе Джеймс Бонд още веднъж.

За евентуални наследници на Даниъл Крейг в облика на фамозния сътрудник от тайните служби се спрягат Идрис Елба, който може да стане първият негър Бонд, Том Хидълстън, Том Харди, Деймиън Луис, Ейдън Търнър. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР