Броени дни след финала на деветия сезон на най-патриотичното шоу

...
Броени дни след финала на деветия сезон на най-патриотичното шоу
Коментари Харесай

bTV тегли чертата на „Фермата“! Причината е изумителна

Броени дни след финала на деветия сезон на най-патриотичното шоу в родния тв ефир „ Фермата “, от bTV още не са сигурни дали ще има идващ сезон.

От медията обявиха кастинг за „ Фермата “ 10, само че към момента не става ясно по кое време още веднъж ще снима шоуто на Иван и Андрей, изключително след смяната на досегашния програмен директор. Твърде е допустимо от bTV да решат да създадат пауза преди новия сезон, с цел да измислят по какъв начин да вдигнат още веднъж рейтинга му.

Припомняме, че в последния девети сезон миската Нанси Карабойчева пострада съществено по време на фотоси, което разклати леко стола на доверието във формата от страна на феновете. Това става най-много, откакто носителката на короната за най-красива българка за 2013-а изцяло неумишлено направи транспарантен намек в народен ефир, че бъдещето на „ Фермата “ е неразбираемо.

Преди дни пък Карабойчева беше гост коментатор в „ Преди обед “, където разясняваше спечелилия от последния сезон, само че ненадейно за всички се впусна в разсъждения какъв брой е хубаво и потребно това шоу.

„ Дано продължи „ Фермата “ да я има като предаване! “, възкликна миската, единствено че на по-наблюдателните фенове незабавно им светна алена лампичка, че може би нещо с шоуто не е наред, щом тя споделя точно това с нотка на подозрение в тона, написа „ Хотнюз “.

За свалянето на риалитито от ефир се приказва от дълго време, като главните доводи се въртят главно около рейтинга на формата и този, който има по същото време конкурентното „ Игри на волята “ по Нова тв, което пък в първите си сезони нямаше кой знае каква гледаемост, за сметка на вниманието, което провокира в трети сезон.

Дали ще има десети юбилеен сезон на „ Фермата “, следва да стане ясно напълно скоро./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР