Броени дни преди световната премиера на изцяло новото си пазарно предложение, североамериканското

...
Броени дни преди световната премиера на
изцяло новото си пазарно предложение,
североамериканското
Коментари Харесай

Santa Cruz не е пикап, казват от Hyundai

Броени дни преди международната премиера на изцяло новото си пазарно предложение, североамериканското поделение на Hyundai популяризира малко видео на модела Santa Cruz, благодарение на което акцентират върху контрастната същина на автомобила, и подчертават върху това, че той "Не е пикап. Той е Santa Cruz ".

Hyundai Santa Cruz е разработка на североамериканското дизайн подразделение на Hyundai- Hyundai Design North America, и от компанията го разказват, като комбинация предопределена за тези от градските авантюристи, които често излизат отвън обитаемоте места в търсенето си на нови завършения.

За новото си пазарно предложение, от Hyundai коментират, че ще разчупи стандартите в сегмента, като ще предложи на потребителите един многопрофилен автомобил, който ще комбинира качества както от класическите пикапи, по този начин и от SUV автомобилите. За задачата ще се разчита на система за задвижване на четирите колела, само че и на впечатляващ дизайн, част от който към този момент ни е добре прочут от изцяло новото потомство на SUV модела .

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР