Броени дни преди световната дигитална премиера на най-новата си лимитира серия специални

...
Броени дни преди световната дигитална
премиера на най-новата си лимитира серия
специални
Коментари Харесай

Ferrari издигна 812 Superfast на още по-екстремно ниво

Броени дни преди международната дигитална премиера на най-новата си лимитира серия специални коли, Ferrari разпространи изображенията на нова рискова версия на 812 Superfast.

Най-новото създание на Ferrari ще бъде представено публично на 5 май и от компанията са го насочили към онази своя клиентска група, която е в положение да изисква единствено най-хубавото.

За новата версия на 812 Superfast от Ferrari коментират, че V-образният й 12-цилиндров двигател е в положение да генерира максимална мощ от 830 конски сили, което е рекордно за "серийното " портфолио на марката свидетелствуване. Успоредно с това, елементът е в състояние да се развърти до 9500/мин, което също така е връх.

С голям брой конструкционни промени, специалната нова версия на 812 Superfast се отличава и с понижено тегло, оптимизирана аеродинамика, както и с подобрена маневреност посредством на управлението на четирите колела.

Представеното по време на международното ревю в Женева през 2017 година се трансформира в най-мощното и бързо предложение в цялата история на марката, като бе в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди и да развие оптималната скорост на движение от над 340 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР