Броени дни преди сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл,

...
Броени дни преди сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл,
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл с инфаркт, пропуска сватбата

Броени дни преди сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл, бащата на актрисата разгласи, че няма да участва на огромното събитие.

Първоначално Томас Маркъл беше удостоверил, че ще води свяота щерка до олтара, само че в последния миг се отхвърли. Той съобщи, че преди 6 дни е получил инфаркт и не желае да поема риск и “да изложи” щерка си на сватбената гала.

Преди няколко дни пък той театралничи за папарашки фотоси, на които се вижда по какъв начин господин Маркъл посещава интернет зала и следи фрагменти на Меган и Хари. Впоследствие той удостовери, че е получил възнаграждение за тези фотоси, само че това не е била главната му мотивация. Фотосите са били продадени за близо 100 000 лири стерлинги. Запознати разкриват, че точно това е подразнило аудиторията, а от своя страна бащата на Меган съобщи, че не желае да излага щерка си и кралското семейство. Близки до Томас споделят, че той се усеща отговорен за това, че “се е продал” на папараците. Той желал да поправи имиджа си, само че вместо това се посочил като “глупав и смешен”.

Меган Маркъл била доста смутена от обстановката. Тя желала татко й да участва на сватбата. От двореца Кенсингтън излязоха с невиждано изказване. “Това е доста персонален миг за девойка Маркъл в дните преди сватбата. Тя и принц Хари още веднъж молят за схващане и почитание към господин Маркъл в тази сложна ситуация”.

източник: Missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР