Броени дни преди представянето на новия флагман на Huawei -

...
Броени дни преди представянето на новия флагман на Huawei -
Коментари Харесай

Седмица преди световната премиера Huawei P20 и P20 Lite вече са в магазините на VIVACOM

Броени дни преди представянето на новия флагман на Huawei - P20 в Париж, най-нетърпеливите почитатели на марката у нас към този момент могат да се снабдят с неговата олекотена версия в комерсиалната мрежа на VIVACOM, както и в онлайн магазина на телекома.
Още от през днешния ден той е разполагаем, като в композиция с един от най-предпочитаните проекти Smart L+ се предлага на цена от 24,98 лева на месец или 519,98 лева в брой.
Новият Huawei P20 Lite е с 5.84-инчов FHD+ екран (с резолюция 2280x1080 пиксела). Съотношението на страните му е 19:9 и с второ потомство на технологията FullView –Display 2.0, предлагайки 432 пиксела на всеки инч и контрастно съответствие 1500:1, а 2D графичният процесор улавя и предава по най-хубавия метод и най-фините елементи към контура на всеки обект във фокус.
Що се отнася до камерата, новият изискан и изтънчен модел предлага 16 мегапикселова предна селфи камера и 16-мегапикселова + 2-мегапикселова двойна основа камера, с професионален боке обектив, който разрешава на всеки негов притежател да снима фотоси със студийно качество. Изживяването се запечатва още по-добре посредством и на технологията за ребалансиране на светлината, която интегрира светлината от разнообразни източници, с цел да усъвършенства яркостта на изображението и да усъвършенства съотношението сигнал/шум (SNR) с 300%.
HUAWEI P20 lite идва с най-новия интерфейс EMUI 8.0, който се възползва от интеграцията сред програмен продукт и хардуер и усъвършенства централния процесор за мощна продуктивност и по-лесна приложимост от потребителите. Интерфейсът предлага и модернизиран мултитаскинг, което разрешава по едно и също време с други функционалности да ползвате плаващ навигационен док, бърз скрийншот посредством три пръста, интелигентно делене на екрана (split screen), HUAWEI Private Space 2.0, както и гейминг помощник.
Паметта на устройството е 4GB + 64GB, а високоволтовото бързо зареждане 9V2A, в композиция с 15-слойна защитна система, дава оптимална сигурност на потребителите, както и 30% по-бързо зареждане.
Моделът идва на българския пазар в три свежи цветови решения – Klein Blue (специално текстуриран наследник корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black, като първите налични бройки ще са точно във постоянно класическия цвят – черно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР