Броени дни преди официалната премиера на поразителната игрална адаптация на

...
Броени дни преди официалната премиера на поразителната игрална адаптация на
Коментари Харесай

Ексклузивен поглед зад кулисите на епичната продукция на дисни „Мулан“

Броени дни преди формалната премиера на поразителната игрална акомодация на незабравимата легенда Мулан, Дисни показват две извънредни видеа, с които повдигат завесата към креативния развой на епичната продукция. Ставаме очевидци на невероятния труд и изключителното внимание към детайла на художествения екип и тежката физическа и бойна подготовка, през която минават актьорите, с цел да може Мулан да предложи на феновете автентично и незабравимо кино преживяване в киносалона.



Забележителни декори и костюми, впечатляващи дуели и екшън подиуми, колоритни герои и съперници и най- към този момент пленителна трагична история за дребни и огромни – това е Мулан! Само в кината от 11 септември. Вдъхновен от античната китайска поема „ Баладата за Мулан “ и едноименната емблематична анимационна приказка на Дисни от 1998 година, Мулан споделя историята на младата и непримирима Хуа Мулан, която с цел да отбрани достойнството на фамилията и народа си, заблуждава всички, че е мъж и самоотвержено влиза в борба със завоевателите на Китай, трансформирайки се в именит боец. Трансформацията на Мулан пленява вниманието и въображението по едно и също време със своята фамилиарност и мащаби, а тематиките и посланията, които тя въплъщава – вярна, смела, предана ще вдъхновят дребни и огромни и ще потвърдят, че няма невъзможни неща.

Отправете се на неповторимо приказно странствуване с Мулан и открийте един малко прочут свят и вълнуваща магическа ера, изпълнени със смели герои и свирепи, само че почтени съперници. Свят на фамилни полезности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да бъдеш себе си, даже и пред угрозата на сигурна гибел, е най-голямата добродетел. В актьорския състав на Мулан се включват Лиу Ифей (Забраненото кралство, Имало едно време) като Мулан, Джет Ли (Герой, Непобедимите) като императора, Дони Йен (Rogue One: История от Междузвездни войни) като командира Тунг, Джейсън Скот Лий (Тигър и Дракон) в ролята на Бори Хан, Гонг Лий (Мемоарите на една гейша) като вещицата и други Режисьор на кино лентата е Ники Каро (Whale Rider), а сценаристи са Рик Джафа и Аманда Силвър, Елизабет Мартин и Лорън Хайнек. Изживейте легендата Мулан от 11 септември в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия и предпремиерно от 7 септември!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР