Броени дни преди Коледа двойката се завърна от сватбено пътешествие

...
Броени дни преди Коледа двойката се завърна от сватбено пътешествие
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Много хора завиждат на любовта ни със Станимир

Броени дни преди Коледа двойката се завърна от сватбено странствуване на Сейшелите.

„ Това странствуване ще остане незабравимо за мен, най-много поради нещата, които правихме там с локалните хора. Даже си имаме огромен другар там – Рико. С него ловихме риба правихме барбекю, ходихме на празненство с доста танци. Една жена пък 4 часа ми прави плитки и ми споделяше Барби “, споделя пред изданието Джулиана.

Станимир пък споделя, че е желал да останат да живеят на острова. Дори си намерили апартамент там.

„ На Сейшелите я няма тази завист, която съществува тук. Събуждаш се и виждаш прелестна панорама, чуваш вълните на океана и пеещи птички, това доста успокоява. Джулиана е много дейна, тя няма да издържи там “.

Той сподели, че се е влюбил в жена си от пръв взор. Оказва се, че и за Джулиана нещата са се случили по същия метод. Седмица по-късно стартира и връзката им.

„ По това време аз към този момент си живеех в София, само че поради него се прибирах все по-често в Пловдив. Три седмици по-късно той пристигна с багажа и заживяхме дружно “, споделя Джулиана.

Раздялата им до момента в който Джулиана беше във ВИП Брадър единствено заздравила връзката им. Джулиана Гани се майтапи, че не стопират да вършат секс, с цел да наваксат пропуснатото. Двамата си вършат благи жестове непрекъснато и споделят, че в това отношение се допълват.

Джулиана не крие предходните си връзки, само че споделя, че те не са я правили щастлива.

„ Със Станимир градим живота си и доста се допълваме. Аз съм прочувствена, дива, първична, напряко пожар, а той е по-кротък и ме уравновесява. “, споделя Джулиана.

„ На мен ми харесва, че е пожар. Точно такава жена съм желал “, добавя я Станимир.

„ Много хора завиждат на любовта ни и приказват по наш адрес. Мисля, че в действителност ни урочасват, защото всеки ден ме боли главата. Понякога със Станимир се караме без мотив и то за безспорни нелепости “, споделя миската.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР