Венета Райкова очевидно е решила да надгражда знанията си и

...
Венета Райкова очевидно е решила да надгражда знанията си и
Коментари Харесай

Венета Райкова учи психология

Венета Райкова явно е решила да надгражда знанията си и да се обогатява като за задачата е почнала да посещава онлайн лекции по логика на психиката. Твърди, че се учи от най-хубавия психолог на Русия и акцентира, че има ли предпочитание, човек намира и време.

 

Изглежда е решила да последва образеца на Миглена Ангелова, която се дипломира със същата компетентност. Райкова твърди, че желае да оказва помощ на хората и в случай че завърши сполучливо следването си, ще стартира да работи с клиенти.

Наскоро тя сътвори канал в обществената мрежа, който озаглави „ Марс и Венера “. Там тя дава напълно гратис разнообразни препоръки на своите фенове. Темите, които се засягат са връзки сред мъже и дами, обич, секс, правила за триумф и астрология.

Феновете на русокоската се майтапят, че е напът да вземе хляба на Наталия Кобилкина.

 

По всичко проличава, че откакто самата Райкова обикаля дълги години по астролози, в този момент самата тя е станала експерт и може да дава прогнози съгласно разположението на планетите. Насочва почитателите си за дните, подобаващи за срещи, нова работа, подписване на брак, освобождение от остарялото и ненужното и тем сходни като неотдавна е почнала да се увлича и по логиката на психиката.

 

След като през последните две години Райкова претърпя сложен интервал, в този момент твърди, че се усеща като преродена и е подготвена да посрещне по-щастливи и спокойни дни. Надява се житейските тествания да са останали зад тила й, с цел да може да се наслаждения на подаръците, които й е подготвила ориста.

 

Тя самата обича да чертае проектите си съгласно небесните преноси и нееднократно е следвала препоръките на звездите, има вяра в картите Таро и в преражданията. В най-важните моменти от живота си получава знаци от ориста, изразяващи се в оракулски сънища.

 

Напоследък загатва, че има нов мъж в живота си. Припомняме, че след раздялата с някогашния й брачен партньор Тихомир, тя не се е показвала обществено с различен. Не крие, че си пада по много по-млади от нея мъже. Категорично отхвърля да разкрие детайлности за настоящия си другар, споделя единствено, че не желае да се обвързва съществено непременно и времето ще покаже дали нещата посред им ще потръгнат.

Инфо: Уикенд

Тагове: Венета Райкова Миглена Ангелова психология Наталия Кобилкина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР