Броени дни преди да изтече поставения от президента срок на

...
Броени дни преди да изтече поставения от президента срок на
Коментари Харесай

Разговорите за съставяне на кабинет продължават, Горица Кожарева има пет дни до крайния срок

Броени дни преди да изтече поставения от президента период на Горица Грънчарова да показа длъжностен кабинет диалозите с сегашни и някогашни министри не престават. Вече обаче са ясни от ден на ден имена от бъдещото държавно управление.

В кабинета " Грънчарова " ще останат досегашните министри на правораздаването и на финансите- Мария Павлова и Людмила Петкова, която ще е и вицепремиер.
Прочетете още
Росен Карадимов - сегашен министър на нововъведенията и растежа, също беше през вчерашния ден на диалог с Грънчарова, само че не е явен отговорът му.

Според източници на Българска национална телевизия досегашният заместник-външен министър Иван Кондов е най-вероятният претендент за посланик №1.

Бившият министър на стопанската система в служебния кабинет на Стефан Янев Даниела Везиева, съобщи, че би приела покана от Грънчарова, само че зависи от изискванията.

Готовност да останат в кабинета, само че без към момента да са водили диалози с Грънчарова, към този момент обявиха служебният министър на превоза Георги Гвоздейков, на защитата Атанас Запрянов, на образованието Галин Цоков и на културата Найден Тодоров. Покана за диалози до края на седмицата чака и спортният министър Георги Глушков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР