Броени дни остават до старта на втория сезон на най-екстремния

...
Броени дни остават до старта на втория сезон на най-екстремния
Коментари Харесай

Сила на духа и непоколебимост в Игри на волята: България - slava.bg

Броени дни остават до старта на втория сезон на най-екстремния и сполучлив международен риалити формат в ефира на NOVA

Бърз разум, физическа и психическа устойчивост, непрекъсната кондиция и отлична преценка. Това са единствено част от качествата, които тежките тествания в най-екстремното риалити предаване в българския ефир – „ Игри на волята: България “, ще тестват у новите 24-ма участници от 6 септември по NOVA. А за водещите – актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев форматът е предизвикателство от напълно нов темперамент.

Броени дни преди старта на втория сезон на формата у нас, двамата описват кои са основните умения, които би трябвало да има съвършеният състезател.

„ Игрите не са за всеки. Сред тях има доста силови и логичен задания. Един е добър в едно, различен в друго. Участници, които са подценявани до някаква степен, се изявяват извънредно, тъй че всеки ще има опция да ги види по друг метод. Ние самите се изненадваме доста постоянно, впечатляващо е! “, разяснява Ралица Паскалева за „ Събуди се “ и споделя, че във втория сезон предстоят огромни обрати и повече от забавни играчи с неподозирани умения. Нейна съществена задача ще бъде въвеждането на фена в същината на междуличностните взаимоотношения в племената.

На въпросите какъв брой са стимулирани участниците и дават ли всичко от себе си, ще може да отговори Димо Алексиев. Той разяснява и следи изкъсо на първа линия за безупречното съблюдаване на разпоредбите. „ Когато има хора, които не са се хранили, да вземем за пример, маските падат и се вижда какви са в действителност. Това си проличава изключително в по-силовите игри – там те се изтощават много. Има тичане по плажа, плуване. Понякога просто се вижда, че хората не смогват физически “, споделя водещият.

Освен ролята на арбитри по време на играта, двамата водещи съумяват да дадат израз и на приключенските си натури, потопявайки се изцяло в магията на родното Черноморие. Ралица Паскалева съумява да запечата най-красивите гледки и моменти със своя любителски дрон, а Димо Алексиев се завръща към скалите на с. Варвара, които е посещавал в детството си, когато Царево носи името Мичурин.

В новия сезон на „ Игри на волята: България “ предстоят над 80 огромни тествания и зрелищни борби, които ще ревизират комплексните качества на участниците, поставяйки волята им пред същинско предизвикателство, а най-голямата борба, ще се окаже тази против самите тях. Ще съумеят ли да се приспособят към непредвидените условия на фона на живописните плажове на Южното Черноморие, ще стане ясно след броени дни.

Не пропускайте старта на риалити формата „ Игри на волята: България “ от 6 септември, в 20:00 ч. по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР