Броени дни остават до раждането на първия наследник на принц

...
Броени дни остават до раждането на първия наследник на принц
Коментари Харесай

Къде се скриха Хари и Меган

Броени дни остават до раждането на първия правоприемник на принц Хари и Меган Маркъл. Херцогинята е в отпуск по майчинство, а брачният партньор й е разредил оптимално уговорките си, с цел да могат да прекарват колкото се може повече време дружно.

Наскоро Хари и Меган, които нямаха време за дълъг меден месец, са си откраднали три дни надалеч от двореца , в които да се насладят единствено на своята компания. Двамата са отседнали в петзвездния Heckfield Place hotel в Хуук, Хемпшир, и то в най-луксозния апартамент, който коства цели 11 хиляди паунда на вечер.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Eat.Drink.Nap.Repeat. (@eat.drink.nap.repeat) на Мар 29, 2019 в 10:27 PDT

Хотелът в действителност е остаряло, григорианско имение, в което са отсядали редица богати и известни персони. Интериорът му пасва идеално на хора, привикнали с простора и разкоша на същински кралски замък.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Georgia Sophie Mirabel Mann (@georgiasmmann) на Фев 17, 2019 в 9:49 PST

Да отседнеш в Heckfield Place hotel може да е същински разкош, само че нищо в това място не е крещящо скъпо, натрапчиво и кичозно. Просто едно голямо имение в безшумно село, където всичко има своята история. Идеално място да релакс и подготовка за този нов, значим стадий в живота на херцога и херцогинята на Съсекс.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Fiona Parke (@johnstonparkeinteriors) на Мар 8, 2019 в 8:21 PST

В хотела има и изтънчен ресторант със звезди Мишлен, само че Хари и Меган са предпочели да се усамотят в жилището си и да не обикалят много-много, с цел да не се набиват на очи. Маркъл обаче евентуално е посетила спортния център, където да направи ежедневните си леки тренировки.
 Принц Хари, Меган Маркъл, профилът им в Instagram и един връх
Какъв връх на Гинес усъвършенстваха Хари и Меган

Подобаващо показване

Тридневното първокласно бягство е изненада от принц Хари за бременната му брачна половинка. Той е не по-малко разчувствуван от идното раждане на кралското бебе и прави всичко по силите си Меган да се усеща като същинска принцеса , предава Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anonymous Traveller (@anonymous_traveller_) на Мар 2, 2019 в 12:28 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР