Броени дни остават до най-дългоочакваното приключенско риалити, в което двайсет

...
Броени дни остават до най-дългоочакваното приключенско риалити, в което двайсет
Коментари Харесай

Ето кои смелчаци влизат в `Survivor: Скритият идол`

Броени дни остават до най-дългоочакваното приключенско риалити, в което двайсет смели мъже и дами ще мерят силите си, изправяйки се на ръба на опциите си. Всички те ще се борят в дълго чакания нов сезон на Survivor, който започва по bTV на 21 февруари, в 21.00 ч., под мотото „ Скритият идол”.

Участниците ще се сблъскат с тежки условия на живот измежду дивата природа на Филипините. Там те ще бъдат подложени на непредсказуеми обрати, поставящи на тестване физическите им благоприятни условия, силата на духа и тяхната съобразителност.



Сред мъжете, които ще подложат на тестване своята издръжливост в битката за най-голямата премия от 150 000 лева, ще са футболистът Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и притежателят на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев, студентът-болногледач Георги Петков и пластичния хирург Иван Узунов.



В световноизвестния формат с увереност и воля към финала ще напредват също и строителният бизнесмен Илиан Василев, режисьорът Зоран Петровски - брачен партньор на актрисата Силвия Петкова, продавач-консултантът Милен Кутелов и хотелиерът Пейо Георгиев.



Макар мъжете и да наподобяват непобедими, дамите участнички в приключенското риалити по нищо не отстъпват на събратята си от по-силния пол. В него феновете ще се насладят на превъзходното наличие на удивителни дами като футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова, както и на лекоатлетката Карин Околие, която ще внесе екзотична нотка измежду участничките в шоуто.



В тежките физически и душевен тествания измежду суровите джунгли ще влязат още лекарката Борислава Кръстева, специалистката по маркетинг Александра Петкова, софтуерният инженер Ганка Статева и студентката Анелия Щерева. Авантюристичен дух и блян към победа в предаването ще показват и две шампионки – по бодибилдинг Ивана Микова и по джиу джитцу Мила Савова, която е и приятелката на фитнес инструктора Сами Хосни, който нашумя след присъединяване си във "Фермата ".



В приключението с двайсетимата участници ще бъде и водещият на „ Survivor: Скритият кумир “, известният артист и фотограф Владимир Карамазов.

През този сезон почитателите на приключенското риалити ще могат да надникнат в „ кухнята “ на предаването и да се срещнат от близко с екипа и участниците посредством спечелилия в петия сезон на „ Survivor “ Ваня Джаферович, който е създател и водещ на епизодите за цифровите платформи на bTV.



Форматът, който е притежател на голям брой награди „ Еми”, е основан по концепция на известния продуцент Марк Бърнет, излъчва се от 1997 година и е най-обсъжданият в международен мащаб. Към момента „ Survivor “ доближава до феновете в съвсем всички страни, а повече от 50 разнообразни територии вършат негови локални версии. В Съединени американски щати са продуцирани 40 сезона.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР