Броени дни ни делят от най-великото приключенско риалити, в което

...
Броени дни ни делят от най-великото приключенско риалити, в което
Коментари Харесай

Двайсет смели мъже и жени влизат в „Survivor: Скритият идол“

Броени дни ни разделят от най-великото приключенско риалити, в което двайсет смели мъже и дами ще се изправят на ръба на опциите си. Всички те ще се борят на лимита на силите си, с цел да оцелеят в дълго чакания нов сезон на " Survivor ", който ще завладее феновете на bTV от 21 февруари, в 21.00 ч., под мотото " Скритият идол”.

Сред дивата и екзотичнаприрода на Филипините, участниците ще преживеят тежки тествания и непредсказуеми обрати. Решени да победят, теще потвърдят, че триумфът е въпрос освен на физическа мощ, само че и на тактика и съобразителност.

Представителите на мощния пол, които ще се състезават занай-голямата премия в българския тв ефир от 150 000 лв., се открояват с изключителна устойчивост. Футболистът Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и притежателят на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев ще разчитат на отличната си физическа подготовка, с цел да стигнат до финала. За оцеляването си в предаването ще се борят и двама амбициозни мъже, отдадени на медицината – студентът-болногледач Георги Петков и лекарят Иван Узунов. В световноизвестния формат, притежател на голям брой награди " Еми”, с воля и непреклонност към финала ще напредват също строителният бизнесмен Илиан Василев, режисьорът Зоран Петровски, продавач-консултантът Милен Кутелов и хотелиерът Пейо Георгиев.

Въпреки че мъжете в " Survivor: Скритият кумир " наподобяват непобедими, дамите по нищо не им отстъпват. Много от участничките в новия сезон на приключенското риалити са отдадени на спорта - футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова и лекоатлетката Карин Околие. В тежките физически и душевен тествания измежду суровите джунгли ще влязат още лекарката Борислава Кръстева, специалистката по маркетинг Александра Петкова, софтуерният инженер Ганка Статева и студентката Анелия Щерева. Авантюристичен дух и блян към победа в предаването ще показват и две шампионки - по джиу джитцу Мила Савова и по бодибилдинг Ивана Микова.

Двайсетимата участници ще се впуснат в вълнуващ екшън, само че на финала ще победи единствено един. В приключението с тях ще бъде водещият на " Survivor: Скритият кумир ", известният артист и фотограф Владимир Карамазов. През този сезон почитателите на приключенското риалити ще могат да надникнат в " кухнята " на предаването и да се срещнат от близко с екипа и участниците посредством спечелилия в петия сезон на " Survivor " Ваня Джаферович, който е създател и водещ на епизодите за цифровите платформи на bTV.

С комбинацията от отличен каст, професионален екип, истински провокации и спиращи дъха екзотични гледки " Survivor: Скритият кумир " има упоритостите да се трансформира в най-голямото телевизионно събитие в българския ефир. Форматът е основан по концепция на известния продуцент Марк Бърнет, излъчва се от 1997 година и е най-обсъжданият в международен мащаб. Към момента " Survivor " доближава до феновете в съвсем всички страни, а повече от 50 разнообразни територии вършат негови локални версии. В Съединени американски щати са продуцирани 40 сезона.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР