Броени дни ни делят от Коледа, а истерията около пазаруването

...
Броени дни ни делят от Коледа, а истерията около пазаруването
Коментари Харесай

Треска за пазаруване

Броени дни ни разделят от Коледа, а нервността към извършването на покупки към този момент стартира. Препълнени молове, обещания за атрактивни цени и големи чанти с покупки са все по-честа панорама през последните дни. А пикът в извършването на покупки се чака този уикенд. Тогава се чака да изхарчим и най-вече.

И с цел да сме изцяло съответни –средно по 8 милиона в час харчим в дните преди Коледа. А упованията са тази година да бръкнем още по-дълбоко в джоба си.

Според анализатори всеки от нас ще изхарчи приблизително по 235 лева, с цел да зарадва най-близките си за празниците, което е повече от м.г. Подаръци купуваме приблизително за 5-6 души, като най-вече разтваряме кесиите си за най-близките. За тях приблизително за подарък ще отделяме - 49 лева, а за сътрудници, да вземем за пример, към 18 лв..

Избирането на подарък също не се оказва лесна задача. Дрехите, козметиката, играчките и книгите не престават да бъдат най-популярните изненади за Коледа.

В интернет купуваме най-вече облекла, козметика, играчки и книги. Търговците чакат огромни покупки и обороти и при по-скъпата техника като тв приемници, смарт телефони и таблети.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР