Броени часове след световната премиера на най-новите модели на Samsung

...
Броени часове след световната премиера на най-новите модели на Samsung
Коментари Харесай

VIVACOM приема предварителни поръчки за новите флагмани Samsung Galaxy Note10 и Galaxy Note10+

Броени часове след международната премиера на най-новите модели на Samsung – Galaxy Note10 и Galaxy Note10+, потребителите в България имат опция да създадат предварителна поръчка за двете топ устройства.

В интервала от 09:30 ч. на 08.08.2018 година до 23:59 ч. на 22.08.2019 година, всички сегашни клиенти на VIVACOM, регистрирани във VIVAOnline, могат да създадат предварителни поръчки за устройствата на уеб страницата на компанията www.vivacom.bg.

Клиентите могат да получат обезпечена отстъпка от 200 лв., в случай че върнат остарял смарт телефон. Устройствата могат да бъдат декларирани както за закупуване в брой, по този начин и на лизинг, със или без контракт за мобилна услуга от VIVACOM.



Най-актуалните смарт телефони на Samsung обичайно бяха показани на специфична гала, която се организира в Ню Йорк.

За първи път южнокорейският софтуерен колос показва по едно и също време две устройства от флагманската серия - Galaxy Note10 и по-големият Galaxy Note10+. Серията Galaxy Note е известна със своята химикалка S Pen и е най-мощното устройство на Samsung, като разполага с новаторски функционалности, които ще удовлетворят и най-взискателните консуматори.


Всички ценители на марката могат да се насладят на огромен екран, мощни камери, огромна памет и съвременна визия, с които се отличават и двата нови модела. Galaxy Note10 разполага 6,3 “ FHD+ за съвършено изображение.

Смартфонът има три задни камери. Батерията е с мощ 3500 mAh.


Galaxy Note10+ е с екран 6,8 “ WQHD+, четири задни камери и мощна 4300 mAh батерия. И двата смарт телефона оферират PowerShare – функционалност, която разрешава безжично зареждане на устройства.

Огромно преимущество на двата модела е огромната памет, с която разполагат. Galaxy Note10 е с 256 GB памет. Note10+ се предлага в две версии - с 256 GB и 512 GB памет. И двете нови устройства работят с осемядрен процесор Exynos 9825 и 7 нанометров чипсет.


И двата настоящите флагмана на Samsung ще се оферират в цветовете Сребърно зарево (Aura Glow) и Черно зарево (Aura Black), както и в един извънреден цвят за всеки модел - Galaxy Note10 ще свети в Розово зарево (Aura Pink), а Galaxy Note10+ - в Бяло зарево (Aura White). Официални правила за осъществяване на авансово записване с покупка за Samsung Note 10 и Samsung Note 10+ може да видите тук: www.vivacom.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР