Броени часове след като старши треньорът на Стойчо Младенов отново

...
Броени часове след като старши треньорът на Стойчо Младенов отново
Коментари Харесай

Отговорът не закъсня: Феновете на Левски с убийствена ирония към Стойчо Младенов

Броени часове откакто старши треньорът на Стойчо Младенов още веднъж нападна словесно всичко живо в България, в това число и , реакцията от " синия " лагер не закъсня. Феновете на отбора от НКП разгласиха своя позиция по отношение на думите на " аления " ментор.
От Националния клуб на последователите се стопираха на думите на Младенов, че страната е построила стадион " Георги Аспарухов " и се заядоха с него на тематика " Литекс ".

" Тройчо Младенов май се изнерви! Лоша работа, само че с възрастните хора е по този начин, а и времената са тежки.
Специалистът от село Плоски замеси великия Левски в тирадата си, която избълва след мача с Локомотив София, в който очевидно не беше " стимулирал " ортодоксалните " армейци " Юга, Жеферсон, Мазику, Кайседо, Бай и останалите чужденци от Африка, Южна Америка и тн.
Тройчо се изцепи, че страната направила стадион на Левски. Само да му напомним, че си плащаме Сектор А, който очевидно засяга и тъкмо той ни тежи сега. А остарелия Сектор А и целия стадион си го построиха сами нашите татковци и дядовци, само че в Плоски тази информация не е била налична за всички.
Явно Младенов обича да си играе с публиката и му е болно, че е малко. Все едно е на % от продадените билети за домакинските срещи. Ако разчита на това - неприятно. Потенциалът е непретенциозен. Няма хора.
Тройчо несъмнено е не запомнил, че и в Ловеч ползата не беше кой знае какво, само че очевидно меракът умира финален при по възрастните хора, които не реализират мечтаните резултати.
Нерви, нерви, нерви.... За второто място не си костват, което очевидно излиза много скъпо на основателя на явлението Литекс, което самичък реалокира на стадиона с " модерното табло " и неповторимите тоалетни.
Специалистът, който работи в Казахстан, с помощта на огромния Станимир Стоилов, е прав за едно. Лъжи, неистини, неистини... Най-голямата е Литекс - София, а след нея са всички други! ", гласи постът на Националния клуб на последователите на " сините ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР