Броени часове преди старта на Дяволското гърло продуцентът на разследващата

...
Броени часове преди старта на Дяволското гърло продуцентът на разследващата
Коментари Харесай

Евтим Милошев: Сериалът „Дяволското гърло“ носи важно послание

Броени часове преди старта на " Дяволското гърло " продуцентът на проверяващата престъпна драма " Дяволското гърло " , който ще забележим в ролята на областен прокурор на Смолян.

" Вълнението за всички от екипа е голямо. В началото историята демонстрира няколко закононарушения, само че разказът ще наблюдава не толкоз механиката им, колкото аргументите, заради които се е стигнало до тях ", показа за сюжета Евтим Милошев.

" Играя татко на Филип, в чиято роля влиза Владо Карамазов. Синът и бащата в никакъв случай не са в едни релси. Знам го от живота и от киното. Героят ми e авторитетен, той е силата на властта в дребните райони ", разкри за ролята си на прокурора Димитър Чанов артистът Васил Банов.
 Васил Банов NOVA
" Дяволското гърло " се чака да бъде един от най-интересните планове тази пролет. Сериалът е сниман съвсем напълно в Родопите и въпреки да е първото българско заглавие в този известен в целия свят род, към него към този момент има прелиминарен интерес от интернационалните пазари.-->

" Дяволското гърло " споделя историята на престъпно следствие на серия мистериозни убийства, които се случват в тази област. В него има всичко, което вълнува българите – престъпни случаи, мистичност, обич, изменничество, възмездие, значими обществени тематики, каквито са бежанският въпрос, съжителството на разнообразни етноси на една територия, магическата мощ на планината.

" Посланието на " Дяволското гърло " е, че всички сме такива, каквито сме през днешния ден, тъй като са се случили неща в предишното, които са ни предопределили. Това значи, че ще търсим напред резултатът от това, което вършим през днешния ден. Няма нищо инцидентно и е значимо да имаме отговорност към времето и мястото, в което живеем ", разяснява Милошев. “Завладяващият сюжет, огромните външни фрагменти, многопластовият сюжет и безупречната актьорска игра слагат продукцията на международно равнище “, добави продуцента на сериала.
 Евтим Милоше NOVA
За основаването на престъпната драма цялата продукция е изнесена в Родопите за близо 2 месеца и е снимана в Смолян, Пампорово и целия район. Заснемането на всеки от епизодите лишава почти 4 дни.

В основните функции влизат Владо Карамазов и Теодора Духовникова, а част от звездния каст на огромната продукция са още Васил Банов, Валери Йорданов, Стоян Радев и Лидия Инджова. Креативен продуцент и сценарист е Иван Спасов, режисьори - Павел Веснаков и Димитър Димитров, режисьор по монтажа - Виктория Радославова, а нейни оператори са Мартин Балкански и Борис Славков. В поддръжка на екипа от сценаристи е известният престъпен психолог Росен Йорданов, който има съществена заслуга за достоверността на историята.

Не пропускайте старта на проверяващата престъпна драма „ Дяволското гърло “ - довечера от 22.00 ч. по NOVA . Сериалът ще се излъчва всеки четвъртък в 22.00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР