Броени часове остават до старта на новия сезон на Преди

...
Броени часове остават до старта на новия сезон на Преди
Коментари Харесай

Деси Стоянова каза какво ни очаква

Броени часове остават до старта на новия сезон на " Преди обед "! Деси Стоянова гостува в предаването " Тази неделя " по bTV, с цел да показа за новото студио и новия екранен сътрудник до нея - Петър Дочев.

" На нас в действителност ни следва да отворим нова страница във към този момент 12-годишната история на " Преди обед ". Започваме на следващия ден, тъкмо в 9:30 ч. ", сподели Деси.

" Вече ще бъда в компанията на Петър Дочев. Нека феновете да бъдат пред екраните, тъй като следва той да даде първото си огромно телевизионно изявление в качеството си на водещ ", показа тя.

" Ще разберем доста елементи от всичко, което е съумял да преживее и да свърши през живота си до момента. Както и по кое време и за какво му се е налагало да се отстоява с юмруци ", добави Стоянова.

" Ще схванат по какъв начин се е родила фантазията му да стане дипломат и какво я е умъртвило, както и по какъв начин една инцидентна намира се е оказала съдбоносна, тъй като го насочва по пътя на изкуството – той е приключил НАТФИЗ и по специалност е артист ", сподели още Деси.

" Всеки би трябвало да бъде себе си – със своя темперамент и своето наличие. И наложително да дава пространство на колегата си, тъй като построяването на една двойка е развой ", съобщи тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР