Броени часове остават до първия съдийски сигнал на двубоя между

...
Броени часове остават до първия съдийски сигнал на двубоя между
Коментари Харесай

Вероятното трио в атака за България - Десподов, Минчев и Неделев

Броени часове остават до първия съдийски сигнал на дуела сред националните тимове по футбол на България и Северна Македония от шампионата Лига на нациите.

Началото ще бъде обещано в 19.00 часа на стадиона в Разград, а дуела ще можете да гледате онлайн по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3. Студийната ни стратегия стартира 30 минути по-рано.

В отсъствието на Георги Йомов и Радослав Кирилов евентуално триото в офанзива ще бъде формирано от Кирил Десподов, Мартин Минчев и Тодор Неделев.

Футболистът на Лудогорец се трансформира в основен воин на видео, публикувано в обществените мрежи от БФС. Клипът е с доста огромен прочувствен заряд и демонстрира желанието, в което играчите се състезават с фланелката на националния отбор на България.



„ Настроението е положително, колективът е на равнище. Надявам се в този момент към този момент като идва сериозната част да покажем положително равнище “, показа Андриан Краев.

„ Трикольорите “ вземат участие в третата по мощ лига от шампионата (Лига С). Селекцията на треньора Ясен Петров е Група 4 дружно още с Грузия и Гибралтар.

Автор: Стефан Георгиев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР