Броени часове ни делят от празничните дни на Бъдни вечер,

...
Броени часове ни делят от празничните дни на Бъдни вечер,
Коментари Харесай

Дядо Коледа подкара скутер, а в рейсовете украсиха СНИМКИ

Броени часове ни разделят от празничните дни на Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Малки и огромни с боязън ще отворят подаръците под елхата, а край трепезата ще се съберат най-скъпи хора.

Празничното въодушевление е налице из цялата страна. Граждани даже видяха Дядо Коледа, който вместо шейна с елени е яхнал скутер. Мъжът в костюм на Добрия дъртак е видян във Варна.

" Очаквайте по домовете скоро...Тръгна!,  майтапи се Сис С.



Настроение не липсва и в градския превоз на морския град  В един от рейсовете се вижда най-различна декорация, формирана от гирлянди, плюшени играчки и кукли на Дядо Коледа. Гледката радва локалните, а фотография на гледката, споделена в мрежата, се радва на стотици позитивни реакции.

Коледният дух завляда хората още при започване на декември. Дни след първия ден на последния месец водач, видоизменен като Добрия дъртак, возеше столичани с автобус. А в Пловдив съседи преобразиха общата повърхност благодарение на елха и декорация.

За злощастие по празниците прогнози за снеговалеж у нас са несигурни. Шансът да завали празнично в последните три десетилетия е под 50% за вътрешността на страната и още по-малък по Черноморието.

Въпреки това, празникът ще е налице, когато има въодушевление, а моментът е споделен с обичани хора.

 

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР