Броени часове ни делят от едно първенство, за което копнеем

...
Броени часове ни делят от едно първенство, за което копнеем
Коментари Харесай

Петима таланти, готови да превземат Евро 2020

Броени часове ни разделят от едно състезание, за което копнеем още от предишното лято. Евро 2020 дава обещание доста драма, неподправена футболна борба и обилие от гений.

Специалистите се сплотиха към мнението, че сега съставът на Англия разполага с най-вълнуващите младоци. Фил Фоудън, Джуд Белингам, Джейдън Санчо, Мейсън Маунт са единствено част от играчите, почнали към този момент да оставят своята диря, само че и които занапред загатват за капацитета си.
Снимка: Reuters
Сред избраниците и на останалите селекционери обаче има няколко момчета, подготвени да заблестят.

Без подозрение през целия футболен месец под светлината на прожекторите ще бъдат Кристиано Роналдо, Хари Кейн, Килиан Мбапе, Мануел Нойер.

Затова на прага на Евро 2020 ви представяме петима младоци, които ще гледаме с изключително огромно интерес.

Снимка: Reuters Мейсън Маунт - Носителят на трофея в Шампионската лига с " Челси " бе номиниран и за най-хубав млад състезател във Висшата лига. Oсвен това попадна и измежду селектираните за най-хубав състезател през сезона.

Маунт изигра централна роля в извънредно сполучливия сезон на " Челси ". Той се отличаваше още под управлението на Франк Лампард, само че при Томас Тухел сподели същинския си капацитет, а асистенцията за победния гол на Кай Хаверц във финала против " Манчестър Сити " бе просто следващото доказателство за футболния му разсъдък.

Снимка: Reuters Кай Хаверц - " виновникът " за спечелването на Шампионската лига. Германският гений като че ли не може да открие себе си на " Стамфорд Бридж "... или най-малко към момента е надалеч от футболиста на " Байер " Леверкузен, който плашеше противниковите бранители до предишния сезон.

Хаверц е най-скъпият трансфер в историята на " Челси ", а по подигравка на ориста първият му гол в Шампионската лига се оказа скъп - във финала против " Сити ". Още преди да реализира прехвърлянето си в Лондон 22-годишният полузащитник извоюва мястото си измежду титулярите на Маншафта, като без проблем може да бъде както плеймейкър, по този начин и нападател.
Снимка: Reuters
И до момента в който сънародникът му и съотборник в " Челси " Тимо Вернер е в ужасна форма, то немският народ се надява Хаверц да се нагърби с лидерската роля и да извади Бундестима от " Групата на гибелта ", в която са Франция, Португалия и Унгария.

Джейдън Санчо - Второ следващо лято бъдещето на нападателя на " Борусия " Дортмунд вълнува всички футболни почитатели и дузината грандове, борещи се за подписа му. Миналото лято той се размина с величествен трансфер в " Манчестър Юнайтед ", само че наподобява, че " жълто-черните " към този момент нямат варианти да го задържат на " Сигнал Идуна Парк ".
Снимка: Getty Images
21-годишният Санчо играе сполучливо по крилото, само че е същинско чудовище за съперниците при обстановка един на един.

Педри - единствено един сезон бе необходим на младока от " Барселона " да впечатли Луис Енрике и да попадне в селекцията за Евро 2020. 18-годишният нападател бе корав титуляр за каталунците през миналата акция, а експертите го съпоставят с Андрес Иниеста поради стила му на игра и точните пасове.
Снимка: Reuters
Педри има три мача за Испания, само че се чака да получи много минути на шампионата на Стария континент.

Райън Гравенберх - Академията на " Аякс " постоянно е била пример за подготовка на качествени футболисти, а Гравенберх просто е още един състезател, изцяло подготвен да се покаже на най-голямата сцена.
Снимка: Reuters
Нидерландия не се класира нито за Евро 2016, нито за Мондиал 2018 и по тази причина " лалетата " са пределно стимулирани за едно запаметяващо се показване. 19-годишният полузащитник се чака да бъде измежду титулярите на Франк де Бур.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР