Бритни Спиърс ще става майка, обяви самата тя с пост

...
Бритни Спиърс ще става майка, обяви самата тя с пост
Коментари Харесай

40-годишната Бритни Спиърс очаква трето дете, бременността е била изненада

Бритни Спиърс ще става майка, разгласи самата тя с пост в формалния си профил в Instagram.

Ето какво написа 40-годишната певица:

" Свалих толкоз килограми по време на екскурзията ми до Мауи, а си ги върнах директно по-късно. Казах си: " Боже, какво става със стомаха ми! "

Съпругът ми сподели: " Просто си прекалила с яденето, глупаче! "????

И по този начин, направих си тест за бременност и разбрах, че ще ставам майка.???????? Коремът ми продължи да пораства... Ако вътре има две човечета, несъмнено ще полудея!

Очевидно няма да излизам на открито скоро, с цел да не давам опция на папараците да печелят пари на мой тил, както към този момент са правили доста пъти.

Трудно е, тъй като тогава имах перинатална меланхолия и беше ужасяващо, а дамите не говореха за това задоволително. Някои хора смятаха, че е рисково бременна жена да се оплаква непрекъснато. Сега обаче доста дами приказват по тематиката всеки ден. Благодаря на Господ, че към този момент не би трябвало да укривам болката си от света!

Този път съм решила да упражнявам йога всеки ден. Изпращам на всички доста наслада и благополучие! "

Бритни към този момент има две деца – на 15 и 16 години, от някогашния си брачен партньор Кевин Федерлайн.

Бъдещият баща е Сам Асгари, за който 40-годишната носителка на премията „ Грами “ се сгоди през септември предходната година.

Щастливата вест идва месеци след прекратяването на прословутото 13-годишно настойничество над певицата. Бритни стана обект на редица документални филми, които се концентрират върху правосъдните ѝ борби и опитите ѝ за независимост, доста от които тя подлага на критика.



Източник: Edna.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР