Бритни Спиърс работи по строго секретен албум.42-годишната поп суперзвезда -

...
Бритни Спиърс работи по строго секретен албум.42-годишната поп суперзвезда -
Коментари Харесай

Бритни Спиърс работи върху нов албум

Бритни Спиърс работи по " строго конфиденциален " албум.


42-годишната поп суперзвезда - която си върна контрола върху положението и разнообразни аспекти от живота си - не е издавала албум от " Glory " през 2016 година, само че в този момент вътрешен източник твърди, че тя е била в студиото и е работила върху " серия от убийствени песни ", с цел да обезпечи мощно завръщане макар " натиска ", на който е подложена.

Източникът споделя пред рубриката Bizarre на вестник " Сън ": " Албумът на Бритни се пази в строга загадка. От много време се работи зад кулисите, с цел да се събере серия от убийствени песни, които да върнат Бритни с гръм и тропот. Тя е известна като една от най-големите попзвезди на 21-ви век, тъй че има напрежение музиката да бъде страхотна ".

Изпълнителката на шлагера "...Baby One More Time " работи по албума с певицата и създател на песни Charli XCX, а изпълнителката на " Speed Drive " е била под инструкциите на Бритни по отношение на това какво би желала за записа, като те се заканиха, че през новата година се чака да излезе ново парче. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР