Бритни публикува съобщение в Инстаграм профила си във връзка със

...
Бритни публикува съобщение в Инстаграм профила си във връзка със
Коментари Харесай

Бритни хвана баскетболист за дупето и изяде боя

Бритни разгласява известие в Инстаграм профила си във връзка със случката. Според нея отговорността за случилото се е на Уембаняма. Тя бърза да означи, че травматичните прекарвания не са нови за нея, само че акцентира, че несъмнено не била готова за това, което й се е случило.

 

Певицата споделя, че е разпознала 19-годишния френски баскетболист в лобито на хотела, след което го видяла още веднъж в ресторанта. Решила да го заприказва при повторната среща и да го поздрави за триумфите му, поради обстоятелството, че Уембаняма бе определен под №1 в драфта

на НБА.

 

Тъй като било доста шумно, Бритни го хванала за рамото, с цел да притегли вниманието му. Охранителят му обаче я блъснал по лицето, без да се огледа, пред всички. Бритни се жалва, че ударът съвсем я съборил, а очилата й паднали на земята.

 

Разбира се Уембаняма разказа случката по напълно друг метод пред кореспондент на телевизионния канал „ КЕНС 5 “ Нейт Райън. Той се жалва, че „ тази жена “ го хванала откъм гърба, а не за рамото – напряко го сграбчила за задника. Подчертава, че знае единствено, че защитата му я бутнал, само че не е наясно с каква мощ. Френският състезател показва, че не се спрял, а траял и се насладил на приятната вечеря. Не пропуща да означи, че по време на случая въобще не е знаел, че това е Бритни Спиърс.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР