Британците следят под лупа живота на кралското семейство. Сега всички

...
Британците следят под лупа живота на кралското семейство. Сега всички
Коментари Харесай

Британците заподозряха Меган в измама

Британците наблюдават под лупа живота на кралското семейство. Сега всички погледи са ориентирани към най-новото му попълнение - някогашната американска актриса Меган Маркъл, която след броени месеци би трябвало да подари обичания си с бебе.

Интернет консуматори, които наблюдават какво се случва с бременната херцогиня на Съсекс, я заподозряха в машинация. Хората в мрежата обръщат внимание на обстоятелството, че на фотоси, направени в един и същи ден, коремът на американката има изцяло разнообразни размери - от време на време той е голям, а от време на време въобще не се вижда.

А на някои им се коства, че коремът на херцогинята е квадратен, написа IBTimes.

Несъответствие има и в хипотетичната дата, в която първородната рожба на принц Хари и брачната половинка му би трябвало да се появи на бял свят.

Преди дни бременната американка заяви, че е в шестия месец. След това обаче сподели, че бебето би трябвало да се роди в края на април.

Паметливи пък напомнят слуховете, че преди сватбата американката е споделила с другари, че не е уверена дали ще може да забременее.

Спекулациите около бременността й се ускоряват и от обстоятелството, че Меган не желае да ражда в лондонската болница "Сейнт Мери ", където на бял свят се появяват всички деца в кралското семейство. Преди време бе обявено, че тя е обожател на домашното раждане и счита да ражда в басейн. Всичко това кара по-наблюдателните британци да считат, че коремът, а и самата бременност на 37-годишната американка са подправени.

Позовавайки се на свои източници в двореца, Mad World News оповестява, че Елизабет II е била доста смутена от слуховете, че Меган мами с бременността си и "това ще бъде последната капка за новата херцогиня ", в случай че бременността й се окаже машинация.

"Меган употребява сурогатна майка и кара Хари да го пази в загадка. Други пък споделят, че с цел да забременее, е употребила услугите на банка за сперма. Никой не знае в какво да има вяра ", споделя източникът.

Авторът на материала отбелязва, че в безплодието няма нищо срамно, само че хората не обичат да ги лъжат. Ако Меган и Хари са решили да употребяват сурогатна майка, просто е трябвало да бъдат почтени. Ако херцогинята на Съсекс бъде уличена в машинация с бременността, кралицата ще се погрижи тя да стане личност нон грата.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР