Британците отпуснаха юздите по случай нова година и посрещнаха 2018

...
Британците отпуснаха юздите по случай нова година и посрещнаха 2018
Коментари Харесай

Британците посрещнаха 2018-а с реки от алкохол, гола плът и насилие по улиците

Британците отпуснаха юздите по случай нова година и посрещнаха 2018 посред избухнал безпорядък, предизвикан от реки от алкохол, гола плът и принуждение по улиците, написа в. " Дейли мейл ". Тълпите от радостни британци напуснаха питейни заведения и клубове, с цел да се причислят към всеобщата забава под намерено небе, като това се трансформира в една от най-натоварените нощи за избавителните служби в едвам почналата година.

Още в първия час на новата година бързата помощ в Лондон разгласи, че е получила 337 сигнала. Повечето пациенти са третирани за алкохол и контузии. „ Получаваме по 400 сигнала на час. Обикновено са 250 “, сподели заместник-директорът на избавителната работа Полин Кранмър.

От полицията на Голям Манчестър обявиха, че по време на лудата новогодишна нощ са задържани минимум 15 хулигани. Оттам прибавиха, че като цяло обществото се е държало добре по време на празненствата, като се изключи „ една дребна група, която не се е държала добре “.

Сред тях са трима души, които са препили и почнали да нарушават публичния ред. Други осем пък са взели участие в сбивания, три от които са „ домашно принуждение “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР