Британците, които се отправят към Канарските острови за почивка, може

...
Британците, които се отправят към Канарските острови за почивка, може
Коментари Харесай

Канарските острови предлагат огромни промени в правилата, които ще засегнат много туристи от Обединеното кралство

Британците, които се насочат към Канарските острови за отмора, може скоро да се окажат неспособни да светят както в миналото.

Испанските острови Правителството обмисля да отиде по-далеч от към този момент много коренен нов проект против тютюнопушенето, направен от Министерството на здравеопазването на Испания. Регионалните управляващи желаят да създадат още повече, с цел да предпазят хората от пасивно пушене, както се предлага в националния законопроект.

Предложените промени значат възбрана на пушенето на откритите тераси на питейните заведения и заведенията за хранене на ваканционните острови. Забраната за пушене ще влезе в действие и на автобусни спирки, открити спортни зони и покрай входове на здания като учебни заведения и лечебни заведения, съгласно Canarian Weekly.

Правителството на Канарските острови също желае да третира електронните цигари и vaping артикули като тютюн, когато става дума за налози и закони, като в същото време вкара възбрана на vape за еднократна приложимост заради ужасното влияние, което имат върху ок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР