Британци не вярват, че бебето на Меган и Хари е

...
Британци не вярват, че бебето на Меган и Хари е
Коментари Харесай

Британците не вярват на Меган за датата на раждане

Британци не имат вяра, че бебето на Меган и Хари е единствено на няколко дни. След като съпрузите демонстрираха сина си за първи път, доста хора показаха подозрения в интернет пространството, че детето наподобява доста по-голямо.

Много хора считат, че синът на херцога и херцогинята на Съсекс се е родил две седмици преди 6 май, когато в действителност бе обявена новината за появяването му на бял свят.

Както всички схванаха, детето ще носи името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Родителите му акцентираха, че не желаят то да носи благородническа купа.

Смята се, че Арчи е редуциране от звучното Арчибалд – известно име в Шотландия. То значи „ неповторим, дръзновен и самоуверен “. Харисън пък насочва, че детето е наследник на Хари, а Маунтбатън се свързва с семейството на принц Филип, който е прадядото, оповестява Daily Mail.

Британските медии разкриват, че преди към месец дребният принц Джордж казвал, че се споделя Арчи. Тогава мнозина сметнаха, че детето е измислило собствен прякор, само че очевидно е чуло диалозите за името на своя най-нов братовчед.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР