Британското военно разузнаване видя в знак за готовността на Русия

...
Британското военно разузнаване видя в знак за готовността на Русия
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия се готви за отстъпление от Херсон

Британското военно разузнаване видя в символ за готовността на Русия да се отдръпна от Херсон, окупиран в самото начало на нахлуването в Украйна, оповестява Руската работа на Би Би Си.

На 27 октомври назначеният от Русия губернатор на окупираната част от Херсонска област в Украйна, Владимир Салдо, заяви, че от Херсон се извеждат освен хора, само че и останките на известния съветски общественик от 18 век, напомнят създателите на отчета.

" Транспортирахме паметника на (маршал Фьодор) Ушаков. Транспортирахме останките на Негово ярко височество княз Потьомкин от църквата " Св. Екатерина " и самия монумент на левия бряг. Както и (паметниците) на Суворов и Маргелов ", сподели Салдо.

В съветската национална история Потьомкин е тясно обвързван с Украйна и евакуацията на останките му акцентира смисъла, което съветският президент придава на историческото си опрощение за нашествието , съгласно резюмето на английското разузнаване.
 Голям е политическият <a href=залог за Путин в борбата за Херсон " >
Голям е политическият залог за Путин в борбата за Херсон

Освобождението на Херсон от Украйна би могло да накара Путин да употребява " мръсна бомба "

Това алегорично изнасяне на останките на Потьомкин и евентуално предизвестяват за желанията на Русия да форсира отстъплението от региона, споделят създателите на отчета.

Като подтвърждение, че Москва понася тежки загуби, разгласи, че 23-ма от неговите бойци са били убити в борбите към Херсон тази седмица, а 58 са били ранени.

Въпреки че съдружникът на Кремъл рядко разкрива провали, той призна, че загубите са били " огромни в този ден ".

На 25 октомври Олексий Арестович, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна, допусна, че освобождението на Херсон ще бъде една от най-тежките борби по време на тази война , защото на фона на и други структури, както и, Русия продължава да струпва забележителен брой свои войски и въоръжение там. Според него .

По-рано оперативното командване " Юг " заяви, че въоръжените сили на Украйна към този момент са освободили повече от 90 обитаеми места в Херсонска област.
 Резников: Дъждът забавил украинското нахлуване в Херсонска област
Резников: Дъждът забавил украинското нахлуване в Херсонска област

Арестович чака точно в Херсон най-тежката борба във войната

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР