Британското вътрешно министерство предупреждава гражданите на Европейския съюз, които са

...
Британското вътрешно министерство предупреждава гражданите на Европейския съюз, които са
Коментари Харесай

Великобритания съветва граждани на ЕС да си ходят у дома

Британското вътрешно министерство предизвестява жителите на Европейския съюз, които са в центрове за задържане, че би трябвало да изоставен Англия, с цел да " избегнат да се трансфорат в бедстващи ", написа " Гардиън ", представен от news.bg.

Изданието разяснява, че държавното управление втвърдява тона към жителите от Европейски Съюз. В писмо на държавното управление, написано от името на вътрешния министър Амбър Ръд и представено от вестник " Обзървър ", също се поучават жителите на Европейски Съюз, че би трябвало да помислят за овакантяване на Острова, тъй като имат " право свободно да пътуват в Европейски Съюз и могат да посетят, живеят, учат и в множеството случаи да работят във всяка страна членка на Европейски Съюз ".

В писмото, което е с дата от 18 октомври и е квалифицирано от чиновници към отдела по имиграционни въпроси към ведомството, се споделя още, че е отхвърлена молба за незабавно настаняване на румънски жител, който е в център за задържане. Властите означават, че той би трябвало да потърси друга страна.

„ Вие можете да избегнете да се превърнете в бедстващ като се върнете в Румъния или друга страна-членка, където можете да получите достъп до всички ваши права, заложени в Европейската спогодба по правата на индивида ", се разяснява в писмото.

Задържането и насилственото изпъждане на жители на Европейски Съюз от Англия внезапно се е нараснало от Брекзит, което провокира рецензии, че вътрешното министерство съзнателно се цели в жители от Европейски Съюз като част от " враждебната среда ". Според данните 5 301 души са изгонени от Острова за година до юни 2017 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР