Британското правителство призова ръководителите на Олимпийските игри да разрешат на

...
Британското правителство призова ръководителите на Олимпийските игри да разрешат на
Коментари Харесай

Британското правителство настоява ръководителите на Олимпийските игри да позволят на руските спортисти да се състезават в Париж

Британското държавно управление прикани ръководителите на Олимпийските игри да разрешат на съветските спортисти да се състезават на Игрите в Париж това лято след неочакван поврат.

Решението съветските и беларуските спортисти да се състезават в Париж под безпристрастен байрак е на интернационалните федерации на обособените олимпийски спортове; Международният олимпийски комитет поддържа тяхното присъединяване, в случай че не се употребяват национални флагове, национални тимове или национални химни.

Всяка обществена поддръжка за нахлуването на Русия в Украйна също би довела до дисквалификация. Лорд Себ Коу е английският президент на Световната атлетика и е срещу присъединяване на съветски и беларуски спортисти в Париж.

Тази позиция беше подкрепена от английското държавно управление. Всъщност през март предходната година министри писаха до спонсорите на Олимпиадата, призовавайки ги да окажат напън върху МОК по отношение на предложенията му да разреши на руснаци и беларуси да се състезават.

Но съгласно The ​​Times държавното управление...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР