Британското правителство обмисля да използва армията на помощ за облекчаване

...
Британското правителство обмисля да използва армията на помощ за облекчаване
Коментари Харесай

Великобритания обмисля да използва армията, за да смекчи последиците от стачките около Коледа

Британското държавно управление обмисля да употребява армията на помощ за облекчение на последствията от многото планувани стачки в коледния интервал, съобщи ръководителят на Консервативната партия Надим Захауи.

Надим Захауи съобщи в изявленията за Би Би Си и " Скай нюз ", че военни могат да бъдат употребявани като водачи на коли за спешна помощ и да оказват помощ на граничните служби. Председателят на партията на торите сподели също, че е допустимо да бъдат привикани и фармацевти на помощ в лечебните заведения като противопоставяне на стачките в националното здрваепозване, тъй като би трябвало да се подсигурява сигурността на пациентите и тяхното лекуване.

UK could use military to ease strikes, Conservative chairman says

Правителството в това време заяви, че боен личен състав, държавни чиновници и доброволци, общо към 2 00 души, са обучавани да оказват помощ в браншове, които се чака да бъдат най-сериозно наранени от хаоса към Коледа.

„ Не е заслужено от страна на профъсюзите да нарушават естествения ход на живота на хората “, сподели Надим Захауи.

Той даже добави, че Владимир Путин желае да види стачки във Англия, само че неотложно бе подложен на критика за тези му думи от профъсюзите. Синдикатите желаят заплащането да бъде в съотвествие с инфлацията, която се увеличева с най-бързите темпове от 40 години насам, основно вследствие на покачващите се цени на храните и силата.

Поне от два месеца страната е заливана от стачки, като най-активни са жп служащите и пощенските чиновници, само че в този момент към тях се причисляват и медицинските сестри.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР