Британското министерството на отбраната отхвърли твърденията на Русия, че негови

...
Британското министерството на отбраната отхвърли твърденията на Русия, че негови
Коментари Харесай

Лондон отхвърли руските обвинения за участие при взривовете в Севастопол и на „Северен поток”

Британското министерството на защитата отхвърли изказванията на Русия, че негови експерти са взели участие в офанзиви против газопроводите " Северен поток " и съветския Черноморски флот в Севастопол, съобщи БГНЕС с позоваване на Агенция Франс Прес.
„ За да омаловажи пагубното му справяне с противозаконното навлизане в Украйна, съветското министерство на защитата прибягва до разпространяване на погрешни изказвания от необятен мащаб “, показват от министертвото в Лондон.

По-рано съветското министерство на защитата съобщи, че група английски военни експерти взела участие в " терористична офанзива " против тръбопроводите " Северен поток " 1 и 2 на 26 септември и помогнала за планирането на нахлуване с дронове през днешния ден против кораби от съветския боен флот във водите на Севастопол, в анексирания от Москва Крим.

Британското министерство на защитата съобщи, че тази " измислена история приказва повече за разногласията, които се водят вътре в съветското държавно управление, в сравнение с за Запада ".
Британски военни специалисти обявиха, че изказванието на Русия е „ чиста проба неистина “, тъй като английският флот не разполага със средствата да извърши сходна офанзива против газопровода. Контраадмирал Крис Пери съобщи в изявление за Скай нюз, че постоянно би трябвало да се гледа с съмнение на това, което споделя съветското министерство на защитата, което мъчно може да бъде наречено „ министерство на истината “, съобщи БНР. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР