Британското кралско семейство планира мирни преговори, за да не се

...
Британското кралско семейство планира мирни преговори, за да не се
Коментари Харесай

Кралското семейство на Великобритания планира мирни преговори с Хари и Меган

Британското кралско семейство възнамерява мирни договаряния, с цел да не се трансформира коронацията на крал Чарлз III през май в " цялостен цирк ", твърди неделното издание на авторитетния британски вестник " Таймс ".

Според добре осведомен източник принцовете Уилям и Хари, както и татко им Чарлз ще създадат опит за помиряване в околните няколко месеца.

" Всичко е въпрос на еластичност. Двамата би трябвало да си свидлив ръцете и да признаят, че не са съумели да създадат някои неща вярно, а множеството - неверно. Ще е нужна много сериозна еластичност, само че може да бъде направено ", твърди източникът.

" Хари би трябвало да пристигна в Англия. Да е в една стая с краля и брат си, с още няколко членове на фамилията и няколко от " неговите хора ", които постоянно са го подкрепяли, с цел да не се усеща в клопка ", добавя източникът.

Коронацията на Чарлз е планувана за 6 май. Към момента има спорни данни дали Хари и брачната половинка му Меган Маркъл ще са поканени за церемонията. Чарлз обаче продължава да финансира сина си от личния си фонд, макар проблемите от последните месеци след публикуването на книгата му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР