Британското кралско семейство едва ли е щастливо от начина, по

...
Британското кралско семейство едва ли е щастливо от начина, по
Коментари Харесай

Кой успя да вбеси принц Уилям

Британското кралско семейство надали е щастливо от метода, по който ще завърши 2023 година за тях - с излизането на Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy`s Fight for Survival, новата книга със " скандални " разкрития за фамилия Уиндзор.
 Endgame на Омид Скоби - новата книга със скандални разкрития за кралското семейство, Чарлз, Уилям и Кейт
Шокиращите разкрития в новата кралска книга Endgame

Кралското семейство има от какво да се тормози

Наред с редица други изказвания, създателят й Омид Скоби се изрича напълно не ласкаво за принц Уилям. Престолонаследникът подхождал с предимство по отношение на татко си Чарлз и го възприемал като " краткотраен " крал.

Освен това Уилям е разказан като като експлозивен и изцяло склонен с мръсните тактики, които пиар отделите на Бъкингамския и двореца Кенсингтън употребяват, с цел да очернят неуместните членове на кралското семейство.
 Снимка 640420

Според източник на US Weekly 41-годишният принц на Уелс бил гневен на книгата, само че не и сюрпризиран. " Но е наясно, че каже нещо за нея, единствено ще подкрепи шума към нея ", твърди още източникът.

счита Endgame на Скоби за " пренебрежителен портрет на монархията ", също така му е писнало да се оправя с " драмата ", която заобикаля фамилията му. Докато спорът с брат му принц Хари продължава и Уилям отхвърля да протегне ръка обаче, надали " драмата " скоро ще отмине...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР