Британското кралско семейство е известно по цял свят с официалните

...
Британското кралско семейство е известно по цял свят с официалните
Коментари Харесай

Посмейте се на забавните прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат един друг

Британското кралско семейство е известно по целия свят с формалните си трофеи. Но въпреки актуалните му членове да са потомци от непрекъсната суверенна верига, която се простира 1000 години обратно и включва исторически персони от Уилям Завоевателя до Хенри VIII, формалностите вкъщи остава обратно.

Кралските особи са като всяко едно друго семейство и прякорите им го потвърждават . Източник на споделя, че откакто се срещат на 21-годишна възраст в университета, принц Уилям и Кейт Мидълтън също стартират да употребяват такива – тогава тя назовава бъдещия си брачен партньор „ Големия Уили “ ( “Big Willy”) .

Когато Уилям се оплаквал от „ безкрайната грива “ на херцогинята, Кейт отвръща, дразнейки го с прякора „ Плешивко “ ( “Baldy”) , написа,. В отговор Уилям стартира да назовава Кейт „ DoD “ – абревиатура за „ Херцогиня на Дулитъл “ ( “Duchess of Dolittle”), визирайки неналичието ѝ на кариера преди двамата да се оженят (прякорът в действителност е игра на думи – “Dolittle”, от “do” и “little”, в превод – „ правя малко “).

Колкото и да не ни се има вяра, кралица Елизабет Втора също е подлагала на критика Кейт Мидълтън за неналичието на опит. Припомнете си повече.

В днешни дни обаче херцогът и херцогинята на Кеймбридж са чувани да употребяват по-консервативни имена . В през 2016 година на събитие в Челси употребяват един за различен „ скъпа “ ( “darling”) и „ благи “ ( “babe”) . Ландшафтният градинар Чарли Албоун споделя пред, че когато принц Уилям пита жена си за растение, тя отговоря: „ Мили, имаме такива. Имаме доста такива. “
 Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън и принц Уилям  Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън и принц Уилям  Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън и принц Уилям  Най-забавните моменти на Кейт Мидълтън и принц Уилям
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР