Британско семейство избяга“ от Обединеното кралство за България за своя

...
Британско семейство избяга“ от Обединеното кралство за България за своя
Коментари Харесай

Семейство „избяга“ от Обединеното кралство за мечтан дом в България и живее без ипотека, след като плати £7k

Британско семейство „ избяга “ от Обединеното кралство за България за своя „ желан “ дом и в този момент живее без ипотека, откакто купи зарязан къща единствено за £7k.

Лора Финикс, 33, и брачният партньор й Антъни, 32, се реалокираха на 1941 благи в Стражица, България, през септември 2023 година с дъщерите си Сесилия, четири, и Нова, две. Двойката искаше да живее отвън мрежата, с цел да бъде устойчива, откакто видя положението на пластмасовите боклуци по плажовете в Тайланд.

Но Лора и Антъни, татко, който оставаше у дома, не можеха да си разрешат селски дом в UK и взеха решение да потърсят мечтаното си място в България, откакто видяха други да вършат същото в YouTube. Двойката откри и купи зарязан парцел с три спални в Стражица за £7000.

Те продадоха своя дом с две спални в Обединеното кралство за £85k и се реалокираха от Дарлингтън, графство Дърам, в България през септември 2023 година и ремонтираха собствеността от този момент. Откакто се реалокира, Лора споделя, че положението на кожата й е изчезнало и семе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР