Британско изследване потвърди ефективността на генетичния механизъм, при който действа

...
Британско изследване потвърди ефективността на генетичния механизъм, при който действа
Коментари Харесай

Потвърдиха ефикасността на ваксината срещу COVID-19 на AstraZeneca

Британско проучване удостовери успеваемостта на генетичния механизъм, при който работи имунизацията против COVID-19, създадена от Оксфордския университет взаимно с фармацевтичната компания, оповестява уеб сайтът на Бристолския университет.
" Нашето изследване има значимо значение, тъй като успяхме да потвърдим, че при попадане в клетката, вярно се извършват генетичните указания, които стоят в основата на имунизацията ", съобщи ръководителят на проучването, вирусологът Дейвид Матюс, представен от. По неговите думи до момента съществуващите технологии не са могли да дадат прецизен отговор на това по какъв начин работи имунизацията. Но с новото изследване станало видно, че тя прави всичко това, което се чака от нея.
 Получил ли е ваксина умрял доброволец, взел участие в тестванията против ковид? Получил ли е ваксина умрял доброволец, взел участие в тестванията против ковид?
Доброволец, присъединил се в клиничните проби на имунизацията против ковид на AstraZeneca и университета в Оксфорд, е умрял в Бразили...
От Бристолския университет прецизират, че задачата на учените е била да се дефинира какъв брой постоянно и тъкмо се извършва генетичната стратегия, на която е снован препаратът. Изследователите от Оксфордския университет сътвориха своята векторна ваксина въз основа на модифициран аденовирус на шимпанзе. Той е кадърен да се самовъзпроизвежда и съдържа част от генетичния код на новия ковид. Попадайки в клетките, видоизмененият аденовирус ги принуждава да създават огромни количества S-белтъци, подготвяйки имунната система за битка с патогена. С помощта на нови способи за разбор на белтъците и на последователността на гените, екипът на Дейвид Матюс изучил хиляди копирани кафези благодарение на генетичните указания, посредством които се създават S-белтъци. Оказало се, че нужните белтъци се създават в огромни количества и с висока акуратност, което изяснява мощния имунен отговор на организма, за който по-рано оповестиха оксфордските учени, създали имунизацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР