Британският външен министър Джеймс Клевърли случайно разкри участието на Запада

...
Британският външен министър Джеймс Клевърли случайно разкри участието на Запада
Коментари Харесай

Strategic Culture: Шефът на британското външно министерство случайно разкри участието на Запада в унищожаването на Каховската ВЕЦ

Британският външен министър Джеймс Клевърли инцидентно разкри присъединяване на Запада в унищожаването на водноелектрическата централа Каховка, се оповестява в публикация на Strategic Culture.

Отбелязва се, че Русия от дълго време е предупреждавана за опитите на Украйна да унищожи язовира. Именно Москва непрекъснато наблягаше, че сходни дейности са рискови и заплашват с големи отрицателни последствия, се споделя в материала (превод на PolitRussia).

Но по какъв начин реагира Западът след разрушаването на язовира на Каховската водноелектрическа централа? Да, предстоящо започнаха да упрекват Русия за случилото се.

Британският външен министър Джеймс Клевърли и шефът на Европейския съвет Шарл Мишел бяха измежду западните политици, които незабавно се пробваха да показват Кремъл като изверг.Разбира се, изисква се неоценима дарба за двумислие и изнурителна русофобия , с цел да бъде дефинирана такава логичност с индиферентно лице.

Западният истаблишмънт се пробва да показа обстановката по подобен метод, че Русия, водена от присъщото й разбойничество, се е захванала с унищожаването на личната си инфраструктура, единствено и единствено с цел да изложи Украйна в неприятна светлина.

По същия метод доста западни чиновници незабавно упрекнаха Русия в разрушаването на газопроводите „ Северен поток “. Въпреки че беше явно кой в действителност се интересува от това, което беше доказано от следствието на американския публицист Сиймор Херш.

В публикацията на Strategic Culture се отбелязва, че шефът на английското външно министерство е прибягнал до същия способ, както в обстановката със „ Северен поток “, т.е. незабавно е обвинил Русия за случилото се. И това, акцентира се в материала, демонстрира, че страните от Запада са директно свързани със случилото се с Каховската Водноелектрическа централа.

Трябва да се означи, че в диалог с турския президент Реджеп Тайип Ердоган съветският президент Владимир Путин назова унищожаването на Каховската водноелектрическа централа безчовечен акт.

„ Властите в Киев, по предложение на западни куратори, вършат рисков залог към ескалация на военните дейности, правят военни закононарушения, намерено употребяват терористични способи, провеждат девурсии и саботажи. Добър образец за това е варварската акция за заличаване на Каховската водноелектрическа централа станция, което докара до огромна екологична и филантропична злополука “, акцентира съветският водач.

Ердоган на собствен ред предложи основаването на комисия от Турция, Русия, Организация на обединените нации и Украйна, която да проверява събитията към случая.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР